She's gonna wait..

Saturday, January 15, 2011

away. :)

salam and greetings all.

just short entry, nak inform from tomorrow, yakni ahad sampai lah jumaat, i'll be away. so, belog akan tidak terhupdate sepanjang tempoh berkenaan, harap maklum.

ke mana kah beta? ouh, beta out-station, menguruskan hal hal yang berkaitan dengan diri beta.
nanti sekembalinya beta dari sana, akan beta titipkan pengalaman beta ya?

err. sila berpijak di bumi yang nyata. anda bukanlah tuan puteri, mahupun Puteri lakonan nora danish kiut, atau pun pu-three. bukan bukan bukan. hmfh.

by the way, hello KL! i shall see you soon. :) mintak mahap kalau ternyata jelas disitu ke-jakun-an ke, keperakan atau apa apa yang sama waktu dengan nya. hehh. -_-" banyak agenda ni. :)

p/s : sapesape yang free di dalam waktu itu, sila sila lah ringankan tangan hulurkan beban meng-calling calling aku okay? nak no fon, sila check facebook aku, kalau tak jumpa facebook aku, bukan kawan aku la tu. haihsla. panjang bebenor explaination ni haa. -_-"

11 comments:

muzakkir said...

turun kl kem slm kat mmbe kita noh.

qiStina said...

insyaAllah weh. mehla weh, bila lagi. *hahaha gelak jahat sikit sebab ang mesti ada kelas punya* :P

muzakkir said...

diam diam diam diam diam diam

hahaha

qiStina said...

hahaha :D

sori ar. ala, esok2 time ang bersukaria, aku pulak perah otak. adoiyaaai.

weh, cakap nak jumpa mae. bila?

muzakkir said...

hahahahaha

raya cina ni kot. aku ngan mamai. nnt nak try roger mae balek. sbb dia kata aritu raya cina mayb dia x dak kat ipoh.

hg x jumopa mae??
meoww!
haha

qiStina said...

haa, baik hampa kntek dia cpat. kang..
'jgn tunggu lama lama nanti lama lama dia diambil org'. hahaha :D

err. ape meow meow? haha

muzakkir said...

hahahahahahaha
ok2

Anonymous said...

al maklum lah. budak budak nak g apa ? haa oversea kan ? ceceyhhh. bz je lahh. wehhh apa apa hal aku ada kt Shah Alam.. hehe

Cik NurulZaty said...

boleh la ek hangpa dua qis n muzz sembg kan komen2 sini ek..hahah

^_^

muzakkir said...

habessssss...
bdk bdk ni dah dtg..
qis, aku gerak dulu!
hahahaha

qiStina said...

k own : weh, xsmpt ar jmpe korg. sori sori huhu

zaty : muz yg ajak chat weh. hahaha :P

muz : ang nak lari pi mnaaa? :D