She's gonna wait..

Thursday, December 2, 2010

sesi mengarut.

apa yang aku tulis pasni memang direct dari otak transfer ke jari jari lalu di-taip di entri ini. have fun!

plan nak keluar hang-out dengan besties sekalian.

haiya lapar la pulak. nak mentekedarah ape sekarang nih? tomyam?

adik aku ni. melepak je keja dalam bilik aku. ape die ingat kedaikopi? mentang mentang bilik sebelah dapur. tapi bagus jugak. buli suruh amik air. HAHA :D

nak duit nak duit nak duit nak duit nak duit nak duit nak duit (nampak tak ke-desperate-an aku dalam mengejar harta kebendaan?)

kalau aku cakap aku rindu dia, mesti korang cakap aku gedik kan? okaylah aku tak rindu dia. okay tak kenyataan aku nih?

nak pegi mandi waterfall!

macam mana la aku nak bagitawu ayah aku suruh beli laptop baru eh? *garu garu kepala*

nanti nak buat spek baru. spek macam old skool okay tak? ke... nak yang nerdie punya? rasa rasa? pakai contact lens nak? wah wahhh

banyak lagi barang nak beli ni. baru start beli yang basic. hmph. penat dah pegi shopping macam ni selalu. -_-" bukan perempuan tegar yang bisa shopping, macam yang omputih cakap, 'shop till drop'.

belajar masak? ya masih dalam proses belajar. nanti aku report back ape yang aku dah belajar :]

adik abang aku dah pesan macam macam sebab aku nak pegi sana. suruh aku beli jersi la ape la. duit mane, duittt? no money, no talk HAHA gila kejam

esok ada kenduri. yeay yeay! aku suka kenduri esok sebab nak jumpa cousins yang kamceng! :)

sesungguhnya kalau nak bagi aku happy, sila lah beri coklat banyak banyak. komfem aku akan ter-senyum sampai telinga nampak gigi penuh coklat pastu bajet comel sengih sengih macam kerang busuk. terima kasih nadzaty untuk coklat yang kau bagi untuk besday! :) memang betul betul ubah mood swing aku tadi ;D

ahad pegi wang kelian! i love jalan jalan! :DD

asyik mimpi bukan bukan je sejak kebelakangan ni. apesal ha? huhu

okayla aku rasa cukuplah aku merepek kat sini. abang aku dah bising bising suruh tutup wifi. sibuk je kan? haiyaa. and mungkin aku tak hupdate 2-3 ari ni. pesanan ikhlas dari penaja ; hargailah orang yang sedia ada di depan anda, kerana ketika dia tiada, takde guna nak ingat ingat lagi. menyesal lagila tak guna. sekian harap maklum. :) jangan rindu rindu. usah di-layan rindu mengarut itu. (mintak maaf aku memang suka mengarut ngarut sikit, layankan je lah! :P)

selamat tinggal. take care, till we meet again! wassalam :)

2 comments:

mohamad muzaKKir said...

weh, bila gerak NZ?
aku sa klo hari hari hari hg mkn kenduri, bile kiut cm aku doh!

peh! rindu kat mae.. kem salam kat dia.. lma x on9..

qiStina said...

insyaAllah feb thn dpn weh. haha alah, mcmla ang penah tgok aku kiut cm ang HAHA :P takpe takpe, sdg di-usahakan! aku tgh pulun mkn byk2 weh!

hoho ang krm slm sndrik la weh. roger2 dia sikit kt fb tu haa. busy ja memanjang. klau ang roger, gerenti online pny dia. haha :D