She's gonna wait..

Monday, December 6, 2010

kerja

untuk makluman semua, aku dah dapat kerja!

nampak teruja, bukan? kalau bukan sebab uang, takde maknanya aku nak eksaited macam ni haa.

butiran kerja :
pembantu kedai
ada dua shift (pagi-petang, petang-malam)
gaji okay okaylah, taknak la expose sini weh HAHA :D
cuti, sehari seminggu

so kepada blogger blogger tegar sekalian, lepas ni aku akan sibuk dengan kerjaya baru aku. mungkin aku akan kurang ber-dunia dengan blog ni. ade pape, rindu aku ke, nak kuar lepak lepak ke, hit aku kat facebook eh? bisa diatur buk, pak! :P

aku dengan seorang lagi kawan aku, mira, kitorang akan start rabu ni. haha, kenapa tak start esok (selasa)? sebab kitorang demand nak keje ari rabu. gila mengada kan? nasib baik bos tu baik. haha :D

so, esok, aku nak kuar hang out dengan zaty, si bestfriend ter-sayang! :))) eh, kalau korang nak join, jomlah! bila lagi nak jumpa. gamaknya pasni jumpa time kenduri korang je lah :D kalau ber-minat, sila lah roger aku atau cik zaty ye.

till then, take care. doakan aku selamat ber-kerja ye :P haha enjoy your holidays, have fun! :D

p/s : tadi maksu aku dari johor sebak bila aku peluk dia. pasni tak jumpa dah, lambat pulak nak jumpa balik :'(

4 comments:

Saya Sendiri said...

selamat berkerja Qis..hehehe
bek2..p sana nanti jangan lupa balik batu lintang lagi..hehehe

qiStina said...

thanks kak! hihi :) qis tak lupe lah.. tapi nanti qis dah balik BL, kak dah grad kan? huhu :( smga kta dpt jmpa lagi kak! take care! :)

Anonymous said...

dh de gaji. belanje lerrrr. hehe

qiStina said...

haha byk betul gaji aku k_own :P
lain kali lah eh, aku ajak jumpa pun taknak, cmne nak belanja tah haha :DD