She's gonna wait..

Tuesday, December 7, 2010

pertemuan ini.

arini ari selasa. cuti tahun baru hijrah. haa, ter-lupa nak buat ucapan. salam maal hijrah. change for good okay? kalau dah elok elok baik, takpayah gatal gatal nak ber-tukar jadi kurang baik. er, abaikan kalau tak faham. tapi korang faham kan point yang aku nak sampaikan? kan kan? mintak maaf, ter-iklan sebentar.

bersempena cuti ter-sebut, maka satu pertemuan telah diatur. dengan siapa? jeng jeng jeng. siapa lagi kalau bukan dengan si dia. *muzik saspen sikit*

ber-tempat di jusco perda yang gah pada nama, bukan pada cinema nya, aku berjumpa dengan seorang kawan lama aku. well, kalau tak sebab ada benda nak bagi, sampai ke sudah tak jumpa kot, ye tak? :P hihi takpe takpe, yang penting, aku dah jumpa si dia. ;)

well, nak cerita semua benda memang agak bosan lah. aku paham. okay, aku tak cerita. tapi memang aku enjoy every single moment dengan dia. part paling best ; kitorang gosip gosip pasal schoolmates. best best bila dapat tawu masing masing ada dah ada life sendirik. haha sorila ye kalau ada ter-kutuk ter-mengata tak sengaja :P tapi takdelah yang buruk buruk, semua yang baik baik ;)

satu perkara yang pasti; aku dah belajar yang true friendship will stay forever, tak kira la korang jauh mana hala pun. kan?

sebelum ter-lupa. si dia itu adalah cik zaty kita. :P

p/s : rindu kawan kawan. huhu

5 comments:

mohamad muzaKKir said...

jumpa zaty ja?

Nurul Zaty said...

thNKS Qiss!!


:)
em muz, qiss ajak tak nak dtg pon..~

mohamad muzaKKir said...

samasama! bkn xmau mai wei.. klo kat kulim mmg aku join.. hahaha.. ssh sket aku nak gerak jaohjaoh nih.. lg pon smlm aku dah gerak sp.. bapak aku dah usha laen dah.. ariari p sp.. apa ada hal...hahaha

Anonymous said...

nak ikuuuuuuuttttttttttttt

qiStina said...

zaty : hihi :) nanti klw ang blik lg, kta kuar lg nahh! :DD take care, miss you!

muz : eleh. yolah tu muz. aritu aku jmpa muka sbjik cm ang weh, xtipu. haha

k own : ang mai png bkn nk mai umh aku. ceh haha