She's gonna wait..

Tuesday, January 3, 2012

play hard to get

dah nak bukak sekolah, komfem jarang orang online. eh?

tambah pulak student uni dok sibuk final year project lah, exam lah, dan segala macam lagi life sebagai seorang mahasiswa. eh, sempat pulak online?

takpe, i feel you. aku pun lebih kurang la, time dok bertimbun assignments, time tu la online konon take five. sekali terlajak lima jam. eh, serupa eh kita?

:p

nothing much to say, cuma nak wish selamat selamat untuk semua!

banyak kawan kawan yang dah final year. ada yang lagi satu sem je tinggal. just a wee reminder, dah kerja jangan lupa aku... paling penting, jangan lupa jemput time kenduri! :D

haippp. exam dulu kawan kawan. jangan dok seronok sangat laaa :p perosak mood huehuehue

2 comments:

Budak Kenit said...

aku benci exam. hahah! tak boleh ka kalau belajar ja. tak payah la ada exam2 nih. susah. heheh~

qiStina said...

kann? nak nak pulak subjek susah. tapi baguih jugak, kalau dak, tak guna la belajaq bila tak apply dlm exm hehe :P