She's gonna wait..

Thursday, January 5, 2012

older posts

kalau budak budak zaman sekarang bahasa nak 'lettew', 'apenyew', dan sebagainyewww, mungkin kita pernah buat macam tu jugak dulu dulu. cumanya, mungkin cara kita berbeza, zaman sekarang huruf 'w' mungkin memainkan peranan yang penting, mungkin?

well, membaca kembali post dan entry di zaman permulaan blog memang menggelikan hati. daripada topik yang entah pape, dengan bahasa tunggang langgang shortform bagai. hmmm rasa macam nak delete blog buat baru. eh?

biasala, kalau orang cakap, budak budak baru nak up awal awal remaja ni. up ape, aku pun tak tawu.

tapi, bila dah meningkat dewasa, dah rasa rimas guna bahasa yang diri sendiri je faham. memangla save masa nak me-nype message tu, cumanya, cuba kita fikir. kalau message tu untuk orang yang agak berumur? mau dia hangin dulu dok translate ape benda la mesej tak sampai ni. hmph

kalau bahasa nyewww banyak 'w' ni orang panggil bahasa ape? bahasa tergeliat lidah? :p sekadar berjenaka, no offense eh pemuda pemudi tiang bangsa.

p/s done deleting older posts mula mula dulu. start blogging in 2009. take note, Qistina.

1 comment:

fndrocka said...

memadamkan entri entri lama umpama gagal menerima siapa aku yg dulu, aku memilih utk bersahabat dgh masa lalu.