She's gonna wait..

Saturday, April 16, 2011

meet my new boyfriend

salam and greetings.

apa khabar orang kampung? sihat dok? harap2 sihat saja hendaknya.

untuk pengetahuan korang, aku sekarang tengah bertungkus lumus memerah keringat tulang empat kerat menghabiskan assignments yang 'sedikit sedikit lama lama jadi bukit'.

4 assignments kena hantar next week, and due date, sama!

like serious. haha baru padan muka, last minute punya orang.

ayoyo. takpa takpa. pelan pelan. standard la students cam ni. time masa free berlonggok longgok, tak gheti nak bukak microsoft word. qheja bukak benda lagho - facebook, trademe, twitters, dan BLOG. bila nak dekat due date, baru kelam kabut kelam blur nak buat mana satu pun tak tau. normal. :D

jangan tiru aksi di atas sekiranya anda mahu pass dengan flying colours.

good luck, qistina. :) ingat, cuti 1 minggu menanti. ice skating. Queenstown. Mount Cook. Wanaka. extrinsic motivation. :DD

nak sambung keja. see you soon, someday somehow! :) take care, wassalam.

2 comments:

muzakkir said...

hamboih. punya awal plan cuti. bes la nohh.. jg diri..

qiStina said...

haha mestilaa! ang ada ka cuti? :P makaseh noh! :)