She's gonna wait..

Thursday, March 29, 2012

good old days

ya, secara jujurnya masih merasa third year sangat tunggang terbalik. macam macam nak kena pikiaq. dari atas sampai bawah, dari hujung kuku sampai hujung rambut. ahhh. rasa homesick tetiba.



bukak cerita pasai rumah ni, banyak benda aku ketinggalan lately. semua gara gara takde masa yang sesuai nak calling calling. time difference sangat tak best. time orang baru penat balik keje, aku dah nak tidoq. in the end? hujung minggu je dapat betul betul kontek. tak patut ikut teladan ni ye tuan puan.

personally, rasa macam lost. keja sekolah bertimbun, tapi.... serius takde effort nak buat. bukak depan mata dah buku reference, last last? always end up staring at the screen. hmmm. susah la camni. susah. you should do something about this. really.

mungkin aku patut berfikiran jauh. kalau aku tak buat keja tu, camne nak pass? kalau tak pass, camne aku nak further 4th year merangkap final year? kalau tak further 4th year, camne nak grad? kalau tak grad?

malas fikir jauh jauh dah. aku rasa post aku dah banyak merapu lately. apesal ni?

2 comments:

Cik NurulZaty said...

qiss

go go qiss

chaiyok2


i miss u so badly!

qiStina said...

i miss you more! :( take care dear! we'll meet up someday!