She's gonna wait..

Saturday, February 5, 2011

entri tak bertajuk.

salam and greetings.

entri ini sengaja dibiarkan tidak bertajuk sebab banyak benda aku nak cakap sekarang.

untuk pengetahuan umum, aku akan pergi tak lama lagi. malas ah nak cakap banyak banyak kali, aku nye feeling dah caca marba dah ni. macam macam ada, dari serba mak nenek gembira, eksaited, cuak, nebes, sedih dan lain lain yang sama waktu dengannya. okay, sila tukar topik.

sekarang seperti biasa. selagi aku tak melangkah keluar umah, ade je benda aku nak sumbat dalam beg. biasa lah, kang tertinggal, susah. kang takde kat sana, camne? kang benda tu kesayangan, favourite, mana boleh tak bawak. -_-" hehhh macam ni la pompuan. semua benda penting.

pastu, aku perasan, sekarang pape yang aku nak, mesti ibu ayah turutkan. yela, dah nama nak dok jauh kan. takut ngidam. yang terbaru, pasar malam tadi. aku cakap je nak makan ape, komfem komfem dapat. tapi malang tidak berbau, makcik favourite aku tak bukak pulak kedai charkueyteaw tersedap dalam dunia. =_=" nasib aku tak meroyan. dah 2 kali pasar malam aku miss oh. adohai. T_T"

2-3 ari ni, memang orang tak putus putus datang umah. ade je nak datang ziarah aku. memang busy ah sampai tak terlayan. buat barbie la (kat nz maksud dia BBQ), kuar makan ikan bakar, kuar ziarah sedara mara kat kampung. well well. duit pun masyuk gak ah. :P eh eh, bukan niat aku nak amik duit eh. dah orang hulur, ape lagi, terima sudah. :D tapi aku tawu, pasni pape pun boleh terjadi within these 2 years kan. harap harap aku dapat jumpa lagi semua, insyaAllah.

okayla, aku ade benda nak buat. esok esok aku update lagi. pesanan penaja : hargailah mereka yang didepan mata kerana bila anda sudah mau pergi jauh, anda pasti menyesal kerana mensia siakan waktu bersama mereka. :')

take care, wassalam.

p/s : oh, si dia pun akan pergi tak lama lagi. take care <3

4 comments:

muzakkir said...

bes siot!
hahaha
aku igt org besunat ja dpt duit
hahahaha

nyway gud luck (masok ni dh 8000x aku ucap)

Fatin Aliyya said...

oit muz, sengal hang.haha.:).

qiss, dun wori insy alla, we'll survive there.take care taw :)

Cik NurulZaty said...

have a safe journey sayang!!

gonna mish u lah..

jgn lupa kat aku ehh..

qiStina said...

thanks again kawan2! :)

muz : haha tu je ang ingat noh! hadoila -_-" baguihla ang ucap byk2 kali, doa good luck kat aku byk2 :PP haha take care weh!

ten yaya : hihi ok ten, thanks too! insyaAllah, kita still kat bumi yang sama :) see you soon, dear!

zaty : thanks zaty! :) aku dh rndu ang dh pn huhu :( xde nye aku lupa, jgn rsaw.. take care darl! :)