She's gonna wait..

Friday, September 30, 2011

You decide.

salam and greetings dari enzi.

how's life? so far so good. alhamdulillah, dok elok sihat lagi cuma batuk2 degil sikit. uhuk uhuk

untuk makluman, baru saja melepasi minggu sukar sebagai seorang student. minggu assignment bertimbun taktau nak buat yang mana satu sapa suruh buat last minute. hmph, pelajar sekarang.

tapi tula. lega dia, rasa macam ringan kepala. alhamdulillah, Allah permudah urusan :) ni tinggai lagi 4 ketui assignments lagi untuk dihantar pada minggu yang sama. lepas tu, minggu peperiksaan menjelang tiba :S

untuk makluman lagi, sekarang ini empunya diri sedang berbelah bahagi. terbahagi kepada dua, iaitu hati dan otak. hati berkata, "wei, balikla. dari dok cangak tak buat apa, baik balik kampung makan charkueyteaw pujaan hati". di satu sudut yang berbeza, otak berfikir, "eh, bila lagi nak kerja? cakap aritu bersungguh nak kerja petik buah. buah ke mana, habuk pun tarak"

=_=" boleh dak kalau balik Malaysia pun mau, kerja pun mau?

BOLEH. kerja dengan ibu ayah lerrrr camtu. huehuehue (nampak tak ke-beratsebelah-an kepada pihak mana?)

T.T kita tunggu esok pi hantaq resume dulu nah. tungguuuu

4 comments:

muzakkir said...

so.. balik ka kerja?

qiStina said...

balik! :)

Anonymous said...

balek punya.. dah agak =p hehehe

qiStina said...

hehehehehehe :P

mana ada laaa. dah semua org rindu, balikla. satgi ada yg sedih qis xbalik XP